APK verlopen?

Is uw APK verlopen? Geen stress! Kom naar de TOP Merkspecialist.

Door de APK Keuring uit te laten voeren door een TOP Merkspecialist bent u zeker van kwaliteit en kunt u snel weer veilig de weg op! Gespecialiseerd in uw merk auto.

Tot hoelang APK verlopen?

Rijden zonder APK keuringsbewijs is niet toegestaan. Vanaf dag één dat de auto niet gekeurd is mag u niet rijden op de openbare weg. Wel mag u naar de garage toerijden om uw auto te laten keuren, ook als deze verlopen is. Hierbij moet u wel aankunnen tonen dat u een afspraak heeft op dat moment.

Is uw APK verlopen? Dan mag u niet meer rijden met uw auto, tenzij u naar de garage rijdt voor de APK Keuring. Volgens de wet mag uw auto tot maximaal twee maanden na het verlopen van de APK-vervaldatum stilstaan op de openbare weg (u mag er niet mee rijden). Indien het voertuig na twee maanden nog niet keurt is kunt u een boete krijgen. U dient het voertuig dan te laten keuren of schorsen.

Boete voor verlopen APK

Indien uw auto 2 maanden na de APK vervaldatum nog steeds niet gekeurd is, krijgt u automatisch een boete van het RDW thuisgestuurd. Het boetebedrag voor een verlopen APK bedraagt op dit moment €130,-. Een ander belangrijk punt is dat uw auto niet verzekerd is indien u rondrijd zonder geldig keuringsbewijs. Dit houdt in dat u verantwoordelijk bent voor zowel eigen schade als de schade van de tegenpartij.

APK Keuring TOP Merkspecialist

Voorkom een boete en laat uw auto op tijd keuren door uw TOP Merkspecialist. Met meer dan 120 vestigingen in Nederland is er altijd een Merkspecialist bij u in de buurt. Al onze Merkspecialisten zijn in staat uw auto vakkundig te keuren. Ieder merk auto verdient de beste service voor auto & eigenaar. Daarom kiest u voor TOP Merkspecialist! Tevens zijn veel van onze leden aangesloten bij de BOVAG!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×