APK Audi Amsterdam

Een afspraak maken voor een APK keuring voor uw Audi in Amsterdam? Garage W.W. Smit, net iets ten zuiden van Amsterdam, keurt uw auto zo spoedig mogelijk!

De controle wordt uitgevoerd door een gediplomeerd keurmeester en neemt ongeveer een half uur tijd in beslag. Aan het eind van de keuring bepaalt de keurmeester het resultaat, waar uw auto wordt goedgekeurd of afgekeurd. Dit wil niet zeggen dat een auto met geldige APK per definitie goed is. Een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Daarom adviseren wij dit met een onderhoudsbeurt uit te voeren.

APK in Amsterdam

Wanneer uw APK verlopen is kunt u op uw gemak naar de TOP Merkspecialist in Audi. Door de APK keuring uit te laten voeren door ons bent u zeker van kwaliteit en kunt u snel weer veilig de weg op!
De eerste Algemene Periodieke Keuring dient uitgevoerd te worden wanneer de auto een leeftijd van vier jaar heeft bereikt. De tweede keuring vindt plaats als de auto zes jaar oud is en de derde vindt plaats wanneer de auto acht jaar is.

Net als voor het onderhoud, hanteren wij voor een losse APK zeer scherpe prijzen: een APK kost bij ons €49 voor een auto met een benzinemotor en €59 voor diesels. Deze prijzen zijn inclusief afmeldkosten, viergastest of roetmeting en natuurlijk de BTW.

 

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor een APK. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of bel 020 42 65 858.

APK Amsterdam WW Smit

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×