APK Keuring Amsterdam

Betrouwbare APK tegen een betaalbare prijs, dat is wat u krijgt bij Garage W.W. Smit in Amsterdam. Laat uw auto APK keuren bij ons, en maak vandaag nog een afspraak.

Net als voor het onderhoud, hanteren wij voor een APK zeer scherpe prijzen: een APK kost bij ons €49 voor een auto met een benzinemotor en €59 voor diesels. Deze prijzen zijn inclusief afmeldkosten, viergastest of roetmeting en natuurlijk de BTW.

APK Amsterdam

Is uw auto toe aan de APK? Laat deze door Garage W.W. Smit uitvoeren, want dat weet u zeker dat het goed zit!

Als TOP Merkspecialist bent u verzekerd van uitmuntende kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. APK keuring in Amsterdam? Wij zijn wat u zoekt!

 

De APK is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. De controle wordt uitgevoerd door een gediplomeerd keurmeester en neemt ongeveer een half uur tijd in beslag. Aan het eind van de keuring bepaalt de keurmeester het resultaat: een auto kan worden goedgekeurd, maar ook afgekeurd.

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Daarom wordt een APK door garagebedrijven vaak gecombineerd met een onderhoudsbeurt.

APK Amsterdam WW Smit

W.W. Smit

Als TOP Merkspecialist in Volkswagen en Audi kennen wij uw auto tot in detail, maar ook voor andere merken zit u bij ons meer dan voldoende. Wij communiceren altijd voordat wij uitvoeren!

Voor een betrouwbare APK keuring in de regio Amsterdam zit u bij W.W. Garage Smit goed. Maak direct online een afspraak, of bel naar 020 42 65 858.

 

Onze site

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×