APK Volkswagen Amsterdam

Een afspraak maken voor een APK keuring voor uw Volkswagen in Amsterdam? Garage W.W. Smit, net iets ten zuiden van Amsterdam, keurt uw auto zo spoedig mogelijk!

De controle wordt uitgevoerd door een APK keurmeester uitgevoerd, en neemt ongeveer een half uur tijd in beslag. De keurmeester bepaalt het resultaat, waar uw auto wordt goedgekeurd of afgekeurd. Dit wil niet zeggen dat een auto met geldige APK per definitie goed is. Een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Daarom adviseren wij APK gecombineerd met een onderhoudsbeurt uit te voeren.

APK in Amsterdam

Wanneer uw APK verlopen is maakt u een afspraak bij de TOP Merkspecialist in Volkswagen. Door de APK keuring van uw Volkswagen uit te laten voeren door ons in Amsterdam bent u zeker van kwaliteit en kunt u snel weer veilig de weg op!
De eerste Algemene Periodieke Keuring dient uitgevoerd te worden wanneer de auto een leeftijd van vier jaar heeft bereikt. De tweede keuring vindt plaats als de auto zes jaar oud is en de derde vindt plaats wanneer de auto acht jaar is.

Net als voor het onderhoud, hanteren wij voor een losse APK zeer scherpe tarieven: een APK kost bij ons €49 voor een auto met een benzinemotor en €59 voor diesels. Deze prijzen zijn inclusief afmeldkosten, viergastest of roetmeting en natuurlijk de BTW.

 

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor een APK. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of bel 020 42 65 858.

APK Amsterdam WW Smit

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×