Audi A4 storing

Een foutmelding in uw Audi komt helaas vaker voor dan gewenst. De TOP Merkspecialist zet de meest voorkomende storingen voor u op een rijtje, en lees direct wat de oplossing is!

Veel voorkomend bij de Audi A4 zijn elektronische storingen. Er zijn talloze meldingen met verschillende oorzaken en oplossingen. De TOP Merkspecialist in Audi weet met deze storingen raad, en helpt u met vakkundig en vertrouwd advies.

Een Audi A4 storing, hoe lost u die op?

Er zijn talloze mogelijk oorzaken waardoor uw Audi A4 een storing aangeeft. Het kan voorkomen dat uw Audi bijvoorbeeld een verhoogd brandstof verbruikt heeft, stroperig gaat lopen of een fout weergeeft betreft het mengsel-regeling. De mogelijke oorzaken kunnen een van de volgende zijn:

– Brandstofdruk te laag / te hoog
– Misfiring
– Inlaat system lek
– Injector defect
– Onjuist signaal van LMM
– Hot wire for MAF sensor
– O2S fout
– Uitlaatsysteem lekt tussen de cilinderkop en de katalysator
– EVAP probleem

 

Een ander veelvoorkomend probleem is dat de accu van uw Audi A4 sneller leegloopt dan normaal. Hierdoor kan het voorkomen dat de koplampen enkele seconden uitgaat. Het kan zijn dat uw stuurkolom vervangen moet worden, maar het kan ook goed dat uw boardcomputer nat is geworden door een wasbeurt. Bij het laatste geval kan het zijn dat de accu in aanraking is gekomen met water.

Een trekhaak zorgt ook vaak voor storingen in uw Audi A4. Wanneer deze niet goed is aangesloten vertoont uw auto meerdere foutcodes.

 

Veel oplossingen

U kunt begrijpen wanneer er veel mogelijke problemen zijn, dat er ook veel oplossingen zijn. De TOP Meetspecialist in Audi is gespecialiseerd in Audi, en weet met al deze storingen raad. Zij verzekeren u van een passend advies, en uw Audi A4 rijdt zonder storing bij de Merkspecialist de deur uit.

Bent u op zoek naar een Audi Merkspecialist? Bekijk waar de dichtstbijzijnde Audi Merkspecialist zit en maak een afspraak!

De TOP Merkspecialisten

 

Bent u geïnteresseerd, en wilt u het huidige aanbod Audi A4’s zien?

Bekijk de A4’s van de TOP Merkspecialisten

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×