Auto Verhoeve sluit aan bij TOP Merkspecialist

Auto Verhoeve uit Capelle aan den IJssel is TOP Merkspecialist. Op 15 april jl. sloten zij zich aan als onafhankelijk autobedrijf, gespecialiseerd in Suzuki. U vindt het bedrijf aan de Hoofdweg 30.

 

Auto Verhoeve is een bekende naam in de regio en was ruim veertig jaar Suzuki-dealer. U kunt er, naast Suzuki, terecht met alle merken auto’s voor reparatie en onderhoud.

 

Cornelis Verhoeve, mede-eigenaar: “Onze passie voor Suzuki is er al 40 jaar! Maar ook andere merken zijn meer dan welkom in ons bedrijf. We zijn onlangs gestopt met ons Suzuki-dealerschap, dus de stap naar TOP was voor ons op dit moment ideaal. Het behoud van ons zelfstandig ondernemerschap gaf voor ons de doorslag. We zijn nu onafhankelijk met een specialisatie in Suzuki. Het is erg prettig dat veel zaken geregeld worden zonder dat je daarbij na hoeft te denken. Onze klanten profiteren nu ook van de inkoopvoordelen en een goede mobiliteitsservice. Dat is ons heel wat waard. Verder verandert er voor de klant eigenlijk niets.”

 

Garantie? Natuurlijk!

Gerben Verhoeve, mede-eigenaar: “Ook voor het onderhoud en garantiewerkzaamheden van een Suzuki is en blijft men bij ons van harte welkom. Alleen de verkoop van nieuwe Suzuki’s is gestopt.”

 

Persoonlijk en kwaliteit

“Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven is bij ons vanzelfsprekend. Daar draait alles om. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of een betrouwbare jong gebruikte occasion, als TOP Merkspecialist zijn we klaar voor de toekomst. Onze deuren staan open voor iedere rijder!”

 

Bij Auto Verhoeve kunt u niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie van uw Suzuki, ook bent u welkom met alle andere merken auto’s, zowel particulier als zakelijk. En de aankoop van jongebruikte occasions.

 

TOP Merkspecialist (Opel, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Hyundai, Suzuki), VETOS (Toyota), PCA (Peugeot en Citroen) en de MBSG (Mercedes-Benz) zijn de merkformules van ABC Automotive. Inmiddels zijn er ruim 125 Merkspecialisten in Nederland en België.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×