Autobedrijf Duindam wordt PCA Merkspecialist

Autobedrijf Duindam in Kwintsheul (gemeente Westland) maakt vanaf 1 september 2023 deel uit van PCA Merkspecialist, een netwerk van Citroën- en Peugeot-specialisten. Dit meldt Duindam in een persbericht.

Volgens eigenaar Sander Duindam is dit ‘een weloverwogen stap’ na de recente herstructurering binnen het Stellantis-dealernetwerk, waarbij van alle kleinere partners de dealercontracten niet vernieuwd werden. “De dynamiek in de autobranche vereist voortdurende aanpassing. Daarom hebben we gekozen voor een partnerschap met PCA Merkspecialist.”

Volgens Duindam blijft het dienstenpakket van het autobedrijf (periodiek onderhoud en reparaties, schadeherstel, leasing en tweedehands auto’s) zo op het gewenste niveau. Eerder werd Duindam al de Peugeot erkend reparateur. Door zich aan te sluiten bij PCA Merkspecialist wil het autobedrijf zijn klandizie uitbreiden naar bezitters van een Citroën in het Westland.

Vorige week zette ook reparateur Gert de Jong Automobielen in Aalsmeer de stap naar PCA Merkspecialist. “Dit heeft voor ons vele voordelen, maar het behoud van zelfstandig ondernemerschap gaf voor ons de doorslag”, legde Willem Roest, eigenaar van het bedrijf, toen uit.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×