Autobedrijf Oreel TOP Merkspecialist Opel

Ook Autobedrijf Oreel in Zoutelande is toegetreden tot de merkformule TOP Merkspecialisten van ABC Automotive. Het bedrijf wordt gerund door Hans en Adrian Oreel.

Autobedrijf Oreel uw vaste prik

“Mijn vader en ik zijn met de toetreding altijd up-to-date geschoold”, zegt Adrian Oreel. “Door gezamenlijke inkoop kunnen wij de klant scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie. Ook blijven wij onafhankelijk en hebben we een grote mate van vrijheid.” De mede-eigenaar spreekt van “een logische stap”, om met het verdwijnen van de regionale Opel-dealers uit te breiden naar TOP Merkspecialist. Het Zeeuwse garagebedrijf heeft volgens het duo een dorps karakter, waar ook plek is voor onderhoud en reparatie aan andere merken.

TOP Merkspecialist is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Opel. De bedrijfsvoering, de bedrijfsuitstraling, klantenbehandeling en klantenbegeleiding en kennis van de monteurs zijn in dit verband vastgelegd.

Kom langs!

Wilt u uw auto laten onderhouden door een TOP Merkspecialist in Opel, of bent u opzoek naar een nieuwe auto? Wij helpen u graag met al uw uiteenlopende wensen.
Bezoek onze site, en maak binnen enkele minuten een afspraak. Wij verwelkomen u graag bij Autobedrijf Oreel in Zoutelande.

https://www.autobedrijforeel.nl/

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×