Autohuis de Poort wordt TOP Merkspecialist

Autohuis De Poort in Woudenberg heeft zich per 1 april aangesloten bij PCA TOP Merkspecialist voor de merken Peugeot, Citroën, Opel en Fiat.

Enrico Kroon (foto links), directeur: “Door veranderingen in het dealernetwerk van Stellantis, waarvan wij deel uitmaakten, was het voor ons tijd om de zaken anders te regelen. Wij hebben bewust gekozen verder te gaan als PCA en TOP Merkspecialist. Bij ons  kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, schadeherstel en lease, maar ook voor een betrouwbare occasion. Onderdeel uitmaken van het netwerk merkspecialisten betekent voor onze klanten: altijd up-to-date geschoold personeel en faire prijzen. Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven is de key waar het allemaal om draait!”

Erkend reparateur

Autohuis De Poort was tot voor kort Citroën Erkend Reparateur. Na de aansluiting bij PCA TOP Merkspecialist, een garageformule van ABC Automotive, zijn ook rijders van Peugeot, Fiat en Opel van harte welkom aan de Europaweg in Woudenberg.

 

Autohuis de Poort

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×