Behoud fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie op een nieuwe auto?

Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een TOP Merkspecialist, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door een TOP Merkspecialist laat uitvoeren.

Behoud fabrieksgarantie bij TOP Merkspecialist

Bij uw TOP Merkspecialist behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie. De garantie blijft bij ons officieel geldig omdat:

✔ Wij werken volgens de Europese wetten
✔ Wij de voorschriften van de fabrikanten volgen
✔ Wij met originele kwaliteitsonderdelen werken

Het is een groot misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij het bedrijf waar u deze heeft gekocht. Het is zelfs verplicht in de Europese wetgeving dat u keuzevrijheid heeft. Als u uw auto bij een van onze TOP Merkspecialisten in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon intact. Wij werken uiteraard volgens fabrieksvoorschriften. En uiteraard bent u bij de TOP Merkspecialist altijd voordeliger uit!

Genoeg redenen dus om naar een TOP Merkspecialist in uw merk te gaan. Zij helpen u met garantiezaken maar kunnen u ook met andere zaken helpen.

De Europese wet bepaalt mede dat autofabrikanten de universele autobedrijven moeten voorzien, van complete technische informatie voor onderhoud en reparatie. Onze kennis is dus altijd up-to-date.

Bent u in het bezit van een auto met garantie? U kunt altijd terecht bij uw TOP Merkspecialist.

Uw fabrieksgarantie blijft behouden!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×