Actieve motorkap storing Mercedes

Geeft uw Mercedes een actieve motorkap storing aan? Een actieve motorkap zorgt er voor dat er bij een aanrijding de klap voor de voetganger wordt verzacht.

De motorkap komt bij een aanrijding enkele centimeters omhoog. De raamzijde wordt in een hoek gebracht zodat het slachtoffer een minder harde klap ervaart. Dit verkleint aanzienlijk de kans op letsel en daarom essentieel om te laten repareren. Actieve motorkap storing Mercedes verhelpen?

Geeft uw Mercedes een actieve motorkap storing aan?

Een motorkap storing bij uw Mercedes-Benz moet in een gespecialiseerde werkplaats gerepareerd worden. Over het algemeen hebben alleen zij de kennis en expertise in huis om de storing van de actieve motorkap te verhelpen. Zo kun u weer met een gerust gevoel de weg op.

Afspraak maken

Voorkomt letsel

Het omhoog brengen van de motorkap zorgt ervoor dat de voetganger, fietser of ander persoon en minder harde klap ervaart. Doordat de motorkap omhoog gaat wordt het contact met harde onderdelen, zoals onder andere de motor, vermeden. In dit geval zal de actieve motorkap ongeveer 8 centimeter omhoog gaan.

Een actieve motorkap is enkel niet voor iedere Mercedes beschikbaar. Voor de modellen Mercedes-AMG 63 en Mercedes-AMG 63 S is dit het geval. Daarnaast is de actieve motorkap in bepaalde landen verkrijgbaar, waaronder Nederland.

Uw storing van actieve motorkap verhelpen? Laat dit doen bij de TOP Merkspecialist in Mercedes bij u in de regio.

Onze Merkspecialisten

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×