Distributieriem Mercedes

Distributieriem vervangen bij uw MBSG

Kosten besparen door het preventief vervangen van de distributieriem? Indien de distributieriem niet tijdig wordt vervangen kan de riem beschadigen of zelfs breken. Dit kan ernstige schade veroorzaken aan de motor van uw auto. Door de distributieriem tijdig te vervangen kunt u tot wel duizenden euro's aan reparatiekosten besparen. Laat de riem daarom vervangen door een MBSG Merkspecialist bij u in de buurt!

Kosten distributieriem Mercedes?

Wat het vervangen van de distributieriem Mercedes kost hangt volledig af van het model. Onze MBSG Merkspecialisten bieden altijd een complete prijs. Dit betekent dat alle te vervangen onderdelen zijn opgenomen in de vooraf opgegeven totaalprijs, dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Door de grote verschillen in kosten per model is het voor ons niet mogelijk een internetprijs te vermelden. Neem daarom voor een actuele en vrijblijvende prijsopgave contact op met één van onze MBSG Merkspecialisten.

Wanneer distributieketting vervangen Mercedes?

Wanneer u de distributieketting of riem dient te vervangen hangt volledig af van het gebruik en de leeftijd van uw Mercedes. De vervangingstermijn wordt meestal uitgedrukt in een maximum aantal gereden kilometers. In het onderhoudsboekje van uw Mercedes kunt u zelf zien wanneer de distributieriem of distributieketting voor het laatst vervangen is. Het is ook mogelijk dat er een sticker onder de motorkap is geplakt waar deze datum opstaat. Meestal heeft een distributieriem een levensduur van 60.000 tot 120.000 kilometer. Een distributieketting is onderhoudsvrij en gaat meestal langer mee dan de vervangingstermijn van een riem.

Wilt u weten of de riem van uw auto aan vervanging toe is? Neem dan vrijblijvend contact op of ga direct naar één van onze MBSG vestigingen. Zij zoeken het graag vrijblijvend voor u uit.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×