Mercedes-Benz EQG Concept

Een boegbeeld in het gamma van Mercedes-Benz, de G-Klasse. Mercedes gaat volledig elektrisch en in deze EQ-lijn kan deze robuuste terreinwagen niet ontbreken. Geen ronkende V8 meer, maar een elektrische variant, met maar liefst vier elektromotoren. Het vermogen en de trekkracht is nog onduidelijk, maar Mercedes belooft dat de Mercedes-Benz EQG Concept zijn terreinachtige karaktereigenschappen kan gaan waarmaken. Het moet een echte “Geländewagen” blijven en hij mag dus niet onderdoen voor zijn befaamde broers met hun luide V8-motoren. Het uiterlijk van de G-Klasse is sinds zijn introductie in 1979 consistent gebleven, dit eigenzinnige uiterlijk blijft uiteraard behouden bij de elektrische broer in het gamma. Het karakteristieke achterwiel verdwijnt wel, maar deze wordt vervangen door een afsluitbare bak, zodat het uiterlijk behouden blijft. De Mercedes-Benz EQG Concept is nog niet direct beschikbaar, maar de productieversie van deze SUV moet volgend jaar de wegen (en ook de “niet-wegen”)  kunnen trotseren.

Mercedes-Benz EQG Concept

Voor het zover is, kunnen we nu nog genieten van een ronkende verbrandingsmotor. De charmes van de G-Klasse hebben velen niet kunnen weerstaan en dat snappen wij maar al te goed. Bent u op zoek naar een desbetreffend model, bekijk dan nu onze voorraad of neem contact met ons op!

Bekijk ons aanbod

Neem contact met ons op

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×