Merkspecialist Mercedes Den Haag

MBSG Merkspecialist in Mercedes | Omgeving Den Haag

Uw Mercedes-Benz specialist regio Den Haag voor onderhoud, reparatie, apk en occasions! Laat uw Mercedes onderhouden door een specialist, laat dit over aan de TOP Merkspecialist.

Vakkundig onderhoud Mercedes

Onze Merkspecialisten staat voor u klaar met de beste service en het beste advies voor u en uw Mercedes. Onze monteurs zijn perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen van uw Mercedes-Benz. Daarbij werken we voor een scherp tarief, want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Maak een afspraak of zoek uw dichtstbijzijnde TOP Merkspecialist in Mercedes-Benz in Den Haag. Bent u op zoek naar een nieuwe Mercedes? Bekijk dan direct ons occasion aanbod!

Op enkele kilometers van Den Haag vindt u de TOP Merkspecialist in Mercedes Benz (MBSG). Bent u Mercedes rijder en op zoek naar een Merkspecialist voor auto-onderhoud en reparatie in de omgeving van Den Haag? MBSG is een onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in Mercedes.

MBSG: Voor elke nieuwe- en gebruikte Mercedes-Benz specialist in Den Haag

MBSG Sterren met Status Den Haag

Wij bieden betrouwbare en goede occasions aan onder eigen label, onze Sterren met Status“. 
Uw auto wordt onderhouden door ervaren technici, die uw Mercedes professioneel en preventief kunnen onderhouden, zodat uw mobiliteit altijd gewaarborgd blijft.

Onze werkplaatsen beschikken over officiële Mercedes-Benz uitleesapparatuur, zodat wij in staat zijn onderhoud te verrichten volgens de strenge fabrieksvoorschriften. U bent niet alleen verzekerd van garantiebehoud, ook bij terugroepacties regelen wij alles van A tot Z. Bij uw MBSG Merkspecialist bent u altijd op de juiste plek met uw Mercedes. Wij hanteren scherpe en faire tarieven.

Voordelen TOP

  • Nieuwe- & Gebruikte; Personen-, Bestelwagens.
  • Mercedes-Benz & Smart & Sterren met Status occasions
  • Originele Mercedes-Benz onderdelen- Stardiagnose
  • MBSG mobiliteitspas Europa dekking
  • Aantrekkelijke lease- en/ of financieringsmogelijkheden

Maak vandaag nog een afspraak met uw Mercedes-Benz specialist!

Zoek direct uw Mercedes-Benz Merkspecialist

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×