Merkspecialist Mercedes Rotterdam

MBSG Merkspecialist in Mercedes | Omgeving Rotterdam

Uw Mercedes-Benz specialist regio Rotterdam voor onderhoud, reparatie, apk en occasions!

Vakkundig onderhoud Mercedes

Onze Merkspecialist in de omgeving van Rotterdam staat voor u klaar met de beste service en het beste advies voor u en uw Mercedes. Onze monteurs zijn perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen van uw Mercedes-Benz. Daarbij werken we voor een aantrekkelijk tarief, want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Maak een afspraak of zoek uw dichtstbijzijnde TOP Merkspecialist in Mercedes-Benz (MBSG). Bent u op zoek naar een nieuwe Mercedes? Bekijk dan direct ons occasion aanbod!

Op enkele kilometers van Rotterdam vindt u de eerste TOP Merkspecialist in Mercedes Benz (MBSG). Bent u Mercedes rijder en op zoek naar een Merkspecialist voor auto-onderhoud en reparatie in de omgeving van Rotterdam? MBSG is een onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in Mercedes-Benz.

MBSG: Voor elke nieuwe- en gebruikte Mercedes-Benz Rotterdam

MBSG Sterren met Status

Wij bieden betrouwbare en goede occasions aan onder eigen label, onze Sterren met Status“. 
Uw auto wordt onderhouden door ervaren  technici, die uw Mercedes professioneel en preventief kunnen onderhouden, zodat uw mobiliteit altijd gewaarborgd blijft.

Onze werkplaatsen beschikken over officiële Mercedes-Benz uitleesapparatuur, zodat wij in staat zijn onderhoud te verrichten volgens de strenge fabrieksvoorschriften. Bij ons bent u verzekerd van garantiebehoud, ook bij Mercedes terugroepacties regelen wij alles van A tot Z voor u. Bij uw MBSG Merkspecialist bent u altijd op de juiste plek met uw Mercedes. Wij hanteren altijd scherpe en faire tarieven.

Voordelen TOP

  • Nieuw en gebruikte Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens.
  • Mercedes-Benz & Smart & Sterren met Status occasions.
  • Originele Mercedes-Benz onderdelen- Stardiagnose.
  • MBSG mobiliteitspas Europa dekking.
  • Aantrekkelijke lease- en/ of financieringsmogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×