Autobedrijf Pels

Autobedrijf Pels is het juiste adres voor onderhoud aan uw auto! Als Mercedes-Benz specialist maken wij graag kennis met u.

Autobedrijf Pels is al meer dan 40 jaar specialist in gebruikte auto’s van dealerkwaliteit. In ons grote pand van maar liefst 1000m² kunt u bij ons voor alles terecht. Een APK keuring, aanschaf van een auto, een wasbeurt, reparatie en onderhoud zijn een greep uit de diensten die wij u aanbieden. Wij garanderen een vaste prijs die zelfs van tevoren al afgesproken is.

Onze website Occasions

Merkspecialist in Mercedes-Benz

Als lid van de MBSG groep is ons team gespecialiseerd in Mercedes-Benz occasions. Voor aanschaf van een nieuwe occasion, reparatie en onderhoud verzekeren wij u van de optimale kwaliteit. Wanneer uw gewenste Mercedes-Benz niet op voorraad is gaan wij op zoek! Wij hebben uitstekende contacten in het land en hebben inzicht in de voorraden bij diverse MBSG collega’s. Zo is er voor ieder wat wils en vormen wij een passend advies voor u.

Heeft u vragen of kunnen wij iets voor u betekenen? Twijfel niet en neem contact op met ons en wij zorgen ervoor dat u geholpen wordt.

Autobedrijf Pels en de ANWB

Autobedrijf Pels is een erkend ANWB Partnerbedrijf. Dit betekent dat we pechhulpverlening uitvoeren conform de standaard van Wegenwacht. Hiermee behoren wij tot een select aantal autobedrijven dat voor de Wegenwacht actief is. Meer informatie over de ANWB Wegenwacht of een pechmelding doen? Bel de ANWB-alarmcentrale: 088-2692888 of bezoek de website: ANWB Pechhulp – Wegenwacht

Autobedrijf Pels uit Woerden hoopt in de toekomst kennis te maken met u. 

Contact gegevens

0348 - 46 04 65 info@autobedrijfpels.nl
Bierbrouwersweg 2 3449 HW Woerden Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×