Autobedrijf Sterdome

Autobedrijf Sterdome B.V. uit Goes is dé Mercedes-Benz specialist die u zoekt!

Autobedrijf Sterdome B.V. maakt officieel deel uit van de Mercedes-Benz Specialisten Groep, ook wel bekend als MBSG. Wij staan garant voor klantvriendelijkheid, kwaliteit, innovatief en duurzaamheid. Alle leden van MBSG zijn een groot collectief door heel Nederland gespecialiseerd in Mercedes-Benz. Paul van de Guchte, oprichter van Sterdome, en daarnaast bedenker van dit initiatief. Tot op heden zijn er maar liefst 16 verschillende Mercedes-Benz specialisten aangesloten.

Onze website Occasions

Autobedrijf Sterdome B.V.

Met meer dan 20 jaar lang ervaring zijn wij de Mercedes-Benz specialist in de omgeving van Zeeland. Sterdome timmert al sinds 2007 aan de weg en is inmiddels een begrip geworden in de Bevelanden en daarbuiten. U kunt bij ons terecht voor occasions in alle vormen en maten. Gebruikte personen- en lichte bedrijfsauto’s staan in onze showroom te wachten op u. U bent bij ons verzekerd van een advies op maat. Daarbij kunt u terecht voor onderhoud, schadeherstel en leasing. U bent bij ons welkom voor onderhoud aan uw Mercedes-Benz, maar ook uw andere merk auto is van harte welkom.

Wanneer u voor Autobedrijf Sterdome B.V. kiest, kiest u voor kwaliteit en bent u geen dief van eigen portemonnee! Heeft u vragen of wilt u een keer langskomen? Twijfel niet en tot ziens in onze zaak.

Contact gegevens

0113 - 272323 info@sterdome.nl
Scottweg 43 4462 GS Goes Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×