Motormanagement lampje brand Mercedes

Brand het gele motormanagement lampje in uw Mercedes?

Er zijn staan vele lampjes op uw dashboard. Zo is er ook het motormanagement lampje in uw Mercedes, wat aangeeft dat er iets mis is met de motor wat in de nabije toekomst verholpen moet worden.

Wat betekent het motormanagement lampje

Wanneer het motormanagement lampje in uw Mercedes gaat branden houdt dit in dat er een storing is in het motormanagement systeem. U hoeft niet direct te stoppen wanneer het lampje gaat branden, maar wij raden aan om zo snel mogelijk met uw auto naar de Merkspecialist in Mercedes te gaan om daar het motormanagement uit te laten lezen. Als u te lang doorrijdt met het brandende motormanagement lampje kan er schade ontstaan

Brand het motormanagement lampje?

Als het motormanagement lampje brand in uw Mercedes kunnen verschillende oorzaken een rol spelen. Het lampje kan zijn gaan branden door problemen met de ontsteking of wanneer er een vervuild gasklephuis is ontstaan. Echter, kan het lampje ook branden door een lekke vacuümslang of bij een defect of bij vervuiling van een elektrische aansluiting in de auto. Zelfs de lambdasonde kan stuk zijn. Dit is een sensor bij de uitlaat van een auto die metingen doet aan de zuurstof in de uitlaatgassen en dit doorgeeft aan het motormanagement systeem. U kunt begrijpen dat bij het branden van het motormanagement lampje niet eenvoudig de oorzaak gevonden is, maar nader onderzoek noodzakelijk is om tot de juiste diagnose te komen.

Laat het motoronderzoek van uw Mercedes uitvoeren door een TOP Merkspecialist in Mercedes. Zij gaan Vakkundig & Vertrouwd met uw Mercedes, weten daarnaast alles van deze auto’s  en  zorgen dat het gele motormanagement lampje in uw Mercedes niet voorlopig niet meer zal branden.

Contact Onze Merkspecialisten

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×