Schade Mercedes

Indien u schade aan uw Mercedes heeft, is dat al vervelend genoeg. Het is niet altijd duidelijk wat te doen en waar naar toe te gaan. Uw MBSG Merkspecialist regelt en herstelt, u heeft er geen omkijken naar.

De voordelen op een rijtje

  • Gespecialiseerd in Mercedes-Benz
  • Specialisatie Mercedes schade
  • Faire prijzen
  • Alles onder 1 dak

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u nooit een nummer. De koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Vakkundig schadeherstel

Onze up-to-date geschoolde monteurs werken altijd met passie en volgens de voorschriften aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij uw MBSG betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen!

MBSG: Ook voor schade Mercedes

Ondanks dat uw verzekering aangeeft waar u heen zou moeten om de schade aan uw Mercedes te laten herstellen, mag u dit meestal zelf bepalen. Heeft uw Mercedes schade? Laat dit dan herstellen door een expert bij uw MBSG. Uiteraard hebben wij een vervangende auto voor u beschikbaar. En u krijgt natuurlijk de bijbehorende garanties op de uitgevoerde reparatie. Dus ook voor schade en ruitschade bent u van harte welkom bij de MBSG Merkspecialist in Mercedes-Benz.

Ruitschade Mercedes

Heeft u een putje of sterretje in uw voorruit? En bent u vanaf WA-extra verzekerd? Dan is deze reparatie geheel kosteloos. Ook ruitvervanging is in veel gevallen geheel gratis. Uw MBSG Merkspecialist regelt alles voor u, wel zo makkelijk.

Mercedes Schadeherstel

Gelukkig zijn autoschades in de meeste gevallen te herstellen. Zeker als de autoschadeherstel uitgevoerd wordt door een MBSG Merkspecialist. Wij bekijken bij de hersteltaxatie nauwkeurig welke onderdelen vervangen moeten worden en welke onderdelen eventueel hersteld kunnen worden. Wij werken altijd volgens de fabrieksspecificaties en hanteren strenge kwaliteitseisen.

Dus ook voor schade bent u bij de MBSG aan het juiste adres!
Maak een afspraak, of laat u adviseren. Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@mbsg.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×