Opel garage Helmond

Zoekt u een Opel garage in de buurt van Helmond?

Autobedrijf Slegers te Boekel is het adres voor uw Opel!

Autobedrijf Slegers

Veelzijdig, servicegericht en natuurlijk betaalbaar. We noemen dit de drie belangrijkste pijlers van ons succes. Wij zijn gespecialiseerd in Opel, echter zijn natuurlijk alle merken welkom in onze garage! Op zoek naar een Opel of is je auto toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen u graag in onze Opel garage, op slechts enkele kilometers van Helmond, te Boekel.

U zoekt een Opel Garage te Helmond, op slechts enkele kilometers vindt u Autobedrijf Slegers te Boekel. Autobedrijf Slegers is officieel TOP Merkspecialist in Opel en daarom het adres voor reparatie en onderhoud. Naast reparatie en onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor een nieuw of gebruikte Opel. In ons mooie pand vindt u dan ook zeker vele kwalitatieve TOP occasions. Dit zijn niet alleen Opel occasions, wij hebben van zelfsprekend ook andere merken auto’s in ons aanbod.

 

Autobedrijf Slegers is dé Opel Garage voor de regio Helmond

Bent u op zoek naar een Opel occasion in Helmond? Als TOP Merkspecialist in Opel helpen wij u graag met het vinden van uw occasion. Ook als uw droomauto niet in onze showroom staat, gaan wij ons uiterste best doen om deze voor u te vinden. Geef ons de opdracht, en wij voeren deze met plezier uit. De keuze is reuze, benieuwd en op zoek naar een Opel? Kom dan gerust een kijkje nemen, de koffie staat al klaar!

 

Werkplaats

Bij ons staat kwaliteit op 1. Daarom investeren wij veel in de kwaliteit van onze werkplaats. Wij werken elke dag in een compleet uitgeruste werkplaats met vakbekwame monteurs. Onze werkplaats is technisch zo compleet uitgerust om zowel kleine als grote onderhoudswerkzaamheden te kunnen verrichten. Ook voldoen onze monteurs aan de kwaliteitseisen die gesteld worden aan hedendaagse vakmensen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@topmerkspecialist.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×