Kia onderhoud Terneuzen

Kia Terneuzen | Onderhoud & Reparatie

Bent op op zoek naar een Kia Merkspecialist in de omgeving van Terneuzen? Dan bent u bij TOP Merkspecialist op de juiste plek. Wij zijn als TOP Merkspecialist in Kia gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van uw auto!

Kia occasions Terneuzen

Voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands Kia kunt u uitstekend terecht bij Rida Groep in Terneuzen. Waarom? Samen met Autohuis Terneuzen zijn wij officieel TOP Merkspecialist in Kia in Zeeuws-Vlaanderen. Dat wil zeggen dat wij alle automodellen leveren en ervoor zorgen dat uw auto helemaal rijklaar is.

 

Kia onderhoud & Reparatie Terneuzen

Ons up-to-date geschoolde team werkt met passie aan uw Kia. Niet alleen onderhoud, maar ook reparaties, schadeherstel, APK etc. behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Combineert u een grote onderhoudsbeurt met een APK, dan is de APK keuringstijd gratis !

Rida Autogroep Terneuzen

Rida Groep gaat nog een stapje verder: heeft u specifieke wensen? Wat we niet op voorraad hebben daar gaan we naar op zoek. In ons uitgebreide netwerk sporen  we de Kia van u wensen op. Onze vakkundige en ervaren mensen helpen u met het vinden van de perfecte deal. Zo werkt Rida Groep al sinds 1969 aan een uitstekende relatie met de klant. Dat doen we ook voor u met alle plezier en toewijding. Graag tot ziens in onze showroom aan de Productiestraat waar een uitgebreide selectie Kia’s van alle modelreeksen en bouwjaren te vinden is.

Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×