Kia Picanto Problemen

Welke problemen kan ik verwachten met mijn Kia Picanto?

De Kia Picanto is een zeer betrouwbare auto. De meest voorkomende storingen hebben te maken met de brandstofpomp. Die stopt met werken, waardoor de motor niet meer loopt en niet meer aanslaat. Dat is een heel klein dingetje, gewoon slechte contacten. Dit is snel opgelost!

De Picanto heeft nieuwe maatstaven gezet voor het design van kleine auto’s wat betreft uitrusting en technologie. Het interieur is degelijk en stijlvol, terwijl de wegligging uitstekend is dankzij de indrukwekkend hoge mate van grip en het lage zwaartepunt.

De Kia Picanto is een van de meest populaire auto’s in zijn klasse. Met een lagere aankoopprijs en een beter brandstofverbruik dan veel andere auto’s in zijn klasse, is het gemakkelijk te zien waarom. Vanaf slechts € 11.725 geeft de Picanto u meer kilometers per liter met elke motoroptie, zodat u voor minder geld kunt rijden. Benieuwd welke Kia Picanto problemen er zijn? Lees dan snel verder!

De Kia Picanto is een echte stadsauto. Met deze kleine auto kun je je gemakkelijk door de stad verplaatsen met iets meer comfort en brandstofbesparing dan met een gewone motor. De nieuwe Picanto is leverbaar met drie motorvarianten: een 1,2-liter turbomotor die 90 pk levert, een 0,9-liter turbo met 74 pk en een 1,0-liter driecilinder die eveneens 74 pk levert. Alle motoren zijn gekoppeld aan een automatische transmissie met dubbele koppeling met 7 versnellingen, die voldoet aan de Euro 6-emissie-eisen

 

Sleutels worden niet herkend

Een ander Kia Picanto probleem is dat de sleutel niet wordt herkend. Dit gebeurt meestal wanneer de batterij leeg is of los zit. Om dit probleem op te lossen, moet u terug naar uw TOP Merkspecialist in Kia om dit op te laten lossen.

 

Kia Picanto automaat Problemen

De Kia Picanto is een hot hatch op instapniveau die de bestuurder veel plezier biedt en comfortabel rijdt. De kleine stadsauto heeft zijn zinnen gezet op de concurrentie. Het nieuwe model is zeer compleet uitgerust en scoort met een lage uitstoot en hoge reparatiekosten. Ondanks de lage basisprijs zullen kopers een aantal kwaliteitskenmerken waarderen, zoals de interieurmaterialen en een beproefd onderstel. Tijdens het rijden in de stad kunnen sommige bestuurders echter een langere levensduur van de koppeling, vergeleken met de automaat, ervaren als gevolg van veelvuldig stoppen/starten. Het iets hogere verbruik van de automatische transmissie wordt gecompenseerd door besparingen op onderhoud. Tot nu toe zijn er geen terugroepacties geweest voor de derde generatie van de Kia Picanto. Dat betekend dat de Kia Picanto eigenlijk geen automaat problemen kent, goed nieuws dus!

 

De Kia Picanto

De Kia Picanto is een goede koop als u op zoek bent naar een goed afgeronde kleine auto. Hij heeft een opvallend design, uitstekende veiligheidsvoorzieningen en een interieur dat veel ruimte en hoogwaardige materialen biedt. Met zijn lichtgewicht constructie voelt hij zich thuis in de straten van de stad of op avontuurlijker wegen daarbuiten. Compacte auto’s hebben een groot voordeel ten opzichte van andere modellen. U kunt bijna altijd wel een parkeerplaats vinden en u betaalt minder wegenbelasting voor een lichtere auto. Met zijn unieke urban styling en premium uitstraling is de Kia Picanto een geweldige allrounder. Met zijn wendbare besturing en soepele rijgedrag kan hij de uitdagingen van het stadsleven met gemak aan. De 1.2 liter motor levert een indrukwekkend laag brandstofverbruik, terwijl het interieur luxueus aanvoelt met zijn hoogwaardige materialen. De Picanto biedt de modernste technologie, zoals slimme parkeerhulp en nog veel meer om u veilig op weg te houden.

Occasion Aanbod

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×