Kleine auto, grote kofferbak

Ben jij opzoek naar een kleine auto met een grote laadruimte? TOP Merkspecialist zet ze voor jou op een rijtje!

TOP Merkspecialist is opzoek gegaan naar kleine auto's met een grote kofferbak. We hebben een lijst gemaakt van 5 kleine auto's met een grote kofferbak!

1. De Peugeot 308

Als TOP Merkspecialist denkt aan een kleine auto met een grote kofferbak dan is het de Peugeot 308 wel! In de kofferbak van de Peugeot 308 kan maar liefst 470 liter, maar daar houdt het feest nog niet mee op want met de stoelen naar beneden kan er 1.309 liter in de auto! De Peugeot is niet klein maar ook absoluut niet groot! De auto heeft een lengte van 4,25 meter, een breedte van 1,80 meter en een hoogte van 1,45 meter.

Bekijk alle 308’s 

 

2. De SEAT Ibiza

als jij opzoek bent naar een relatief kleine auto met een grote laadruimte, is de SEAT Ibiza echt wat voor jou. In de kofferbak van de SEAT Ibiza kan 355 liter, en met de stoelen naar beneden kan er maar liefst 823 liter in de wagen! De Ibiza heeft een compacte grootte. De lengte van Ibiza is 4,06 meter, de breedte is 1,78 meter en de hoogte is 1,44 meter.

Bekijk alle Ibiza’s 

3. De Renault Mégane Hatch

Deze wagen is net een tikkeltje groter dan de  Peugeot 308 . De Mégane Hatchback heeft 384 liter in de kofferbak en 1.247 liter als je de achterste stoelen naar beneden klapt. De Mégane heeft een lengte van 4,36 meter. een breedte van 1,81 meter en een hoogte van 1,44 meter.

Bekijk de Hatchback

 

4. De Volkswagen Golf

De Golf heeft een laadruimte van 380 liter dat is net iets minder als de  Mégane Hatchback . Wanneer je de stoelen naar beneden klapt heeft de auto 1.270 liter aan laadruimte, dat is net weer een stukje meer dan de  Mégane Hatchback ! De auto heeft een lengte van 4,26 meter, een breedte van 1,79 meter en een hoogte van 1,46 meter.

Bekijk alle Golf occasions 

 

5. De Volkswagen Polo

We hebben net de  Volkswagen Golf  behandeld en we gaan nu door met de volgende Volkswagen, de Volkswagen Polo. De wagen heeft een laadruimte van 355 liter, wanneer je de stoelen naar beneden haalt heb je 1.125 liter aan laadruimte. De auto is daarentegen wel een stuk kleiner dan de  Volkswagen Golf . De lengte van de auto is 4,05 meter, de breedte is 1,75 meter en een hoogte van 1,46 meter.

Bekijk alle Polo’s 

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×