TOP Merkspecialist Fiat Koopman Immink

Naast Toyota zijn wij dé onafhankelijke onderhoud specialist voor uw Fiat uit Heerhugowaard! Op zoek naar een betrouwbare niet alledaagse occasion? Bezoek onze prachtige showroom vandaag nog!

Het Merkspecialisme in Fiat garandeert u van kwalitatief goed opgeleid monteurs wie alles van uw Fiat weten. Maak een afspraak en kom langs bij ons in Heerhugowaard.

TOP Merkspecialist in Fiat

Autobedrijf Koopman Immink is sinds heden TOP Merkspecialist in Fiat. Dit houdt voor u als consument in dat u bij ons verzekerd bent van officiële Fiat uitleesapparatuur en gekwalificeerde monteurs. Bij Autobedrijf Koopman Immink bent u dus aan het juiste adres met elk soort Fiat. Kom gerust langs, en ervaar het verschil.

Wij hebben onlangs onze showroom compleet verbouwd en uitgebreid met een gedeelte van het pand van de buren. We zijn trots op het eindresultaat, we hebben nu de ruimte om een aantal auto’s in het zonnetje te zetten. En tevens hebben wij extra, uiteraard gratis, parkeerruimte.

Occasions Fiat

Benieuwd naar onze voorradige Fiat occasions? Bekijk deze snel op onze site!

Occasions Fiat

Wilt u een proefrit maken in een van onze huidige Fiat occasions? Dit kan!
Maak een afspraak voor een proefrit in een van onze beauty’s, ons team staat graag voor u klaar.

Koopman Immink Fiat

Onderhoud en reparatie

Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud en een reparatie bij onze jongens terecht! Ze zijn ‘up-to-date geschoold’ en volgen regelmatig cursussen om dat ook te blijven.
De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur zijn zo uitgevoerd dat wij ook hoogstaand onderhoud en praktisch alle reparaties aan andere merken kunnen uitvoeren!

Voor de beste service en het beste advies gaat u TOP Merkspecialist in Fiat Autobedrijf Koopman Immink. De vertrouwde garage bij u om de hoek!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×