Toyota occasions Delft

Toyota occasions

Bent u opzoek naar een nieuwe Toyota, jong gebruikte occasion of andere auto? Bij Auto Center Piet Ooms, TOP Merkspecialist in Toyota, vindt u gegarandeerd wat u zoekt! De beste Toyota occasions te Delft.

Wij hebben talloze Toyota’s op voorraad staan, en hebben voor ieder wat wils. Bekijk ons aanbod, maak een afspraak en rijdt zonder gedoe de deur uit met een nieuwe auto.

Toyota beschikt over een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en klantenservice. Waarden waar wij bij Auto Center Piet Ooms ook in geloven. Mede daarom zijn wij gespecialiseerd in het merk Toyota, en hebben dit weten te bekronen met het TOP Merkspecialisme in Toyota. Voor Toyota occasions in Delft zit u bij ons goed.

Toyota’s hebben voor ons dan wel geen geheimen, maar ook andere type en merken auto’s kunnen terecht in onze ruime werkplaats.

 

Piet Ooms Delft

Auto Center Piet Ooms is opgericht door Piet Ooms. Nadat Piet achttien jaar gewerkt heeft bij Toyota-dealer Wim van der Gaag besloot hij om in 1987 voor zichzelf te beginnen aan de Emmastraat in Vlaardingen. Wegens ruimtegebrek volgde al snel een showroom in een pand aan de overkant.

Na 10 jaar  werd de ruimte in de twee panden toch echt te beperkt. Op 6 februari 1998 werd dan ook de huidige locatie aan de Taanderijstraat in gebruik genomen. Op onze huidige locatie beschikken wij over een ruime showroom en een moderne werkplaats.

 

Het team

Oprichter Piet Ooms is nog steeds werkzaam in het bedrijf. Vanaf de oprichting wordt hij bijgestaan door monteur Stefan. Hij is al  30 jaar werkzaam in ons bedrijf. Ook de zoon van Piet, Edwin, is al ruim 22 jaar onderdeel van het team. Het team wordt gecompleteerd door Nick die al 13 jaar bij ons in dienst is.

Auto Center Piet Ooms staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit blijkt wel uit het feit dat onze collega’s al zo lang bij ons in dienst zijn. Wij houden van persoonlijk contact en laten u niet graag wachten.

Kennismaken met Auto Center Piet Ooms? Kom gerust eens langs. U bent van harte welkom voor een kop koffie en aanvullende informatie.

Auto Center Piet Ooms

Onze site

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×