Toyota reparatie onderhoud Schiedam

Reparatie onderhoud Schiedam

Auto Center Piet Ooms beschikt over een ruime werkplaats waar uitstekend Toyota reparatie en onderhoud in Schiedam uitgevoerd kan worden. Hoewel we gespecialiseerd zijn in het merk Toyota is onze werkplaats geschikt voor alle merken en type auto’s.

Wij verlenen een zo optimaal mogelijke service in combinatie met de modernste technieken. Of het nu gaat om een APK, een onderhoudsbeurt, het vervangen van een distributieriem of een bandenwissel; bij Auto Center Piet Ooms wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt.

Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor een betrouwbaar onderhoud- en reparatieadvies. Voor Toyota reparatie en onderhoud in Schiedam komt u bij ons. Als BOVAG gecertificeerd bedrijf bieden wij u betrouwbaarheid en zekerheid. Ons team weet waar het mee bezig is en biedt u altijd de juiste service en klantvriendelijkheid. Kortom, uw auto is bij ons in goede handen.

Wij verzorgen onder meer uw:

– APK
– Onderhoudsbeurt
– Bandenwissel
– Schadeherstel
– Aircoservice
– Zomer- en wintercheck
– Remmenservice
– Storingsdiagnose

Onderhoud

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Bovendien draagt dit bij aan de waarde van uw auto. Bij een onderhoudsbeurt worden alle belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Wanneer u een grote beurt bij ons laat uitvoeren kunt u, met korting, de BOVAG-pechhulppas aanvragen.

 

Auto Center Piet Ooms

Toyota Merkspecialist wordt door u gewaardeerd met een 9,8, en daar zijn wij trots op!

toyota reparatie onderhoud

Onze site

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×