Volkswagen, Audi, Seat & Skoda reparatie en onderhoud Dokkum

Bent op op zoek naar een Volkswagen, Audi, Seat & Skoda Merkspecialist in de omgeving van Dokkum? Dan bent u bij TOP Merkspecialist Auto Douma uit Leeuwarden op de juiste plek. Als TOP Merkspecialist in Volkswagen, Audi, Seat & Skoda zijn wij gespecialiseerd in het repareren, adviseren en onderhouden van uw auto!

Volkswagen, Audi, Seat & Skoda service, onderhoud en meer

Ons up-to-date en geschoolde team werkt met passie aan uw Volkswagen, Audi, Seat & Skoda of ander merk auto. Niet alleen onderhoud, maar ook reparaties, schadeherstel, APK  behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van ons hechte team. Wanneer u een grote onderhoudsbeurt combineert met een APK, dan is de APK keuringstijd GRATIS!

Volkswagen, Audi, Seat & Skoda occasions Dokkum

Wij hebben tientallen tweedehands Volkswagen, Audi, Seat & Skoda modellen op voorraad. Bent u opzoek naar een tweedehands Up, Citygo, Golf, Touareg, Ibiza, A1 of een van de andere modellen of merken? Bekijk dan snel ons tweedehands Volkswagen, Audi, Seat & Skoda aanbod. Bent u op zoek naar een occasion met garantie? Dan bent u ook bij Auto Douma aan het juiste adres!

Ons Aanbod TOP Merkspecialist aanbod

Ga veilig de weg op

In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Auto Douma gaan we de complete checklist af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Inbegrepen bij de klus!

Kom langs in Leeuwarden, de koffie staat voor u klaar.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×