Opel reparatie en onderhoud Zwolle

Bent op op zoek naar een Opel Merkspecialist in de buurt van Zwolle? Dan zit u bij TOP Merkspecialist Autobedrijf Ophoff juist Wij weten alles van uw Opel en zijn als TOP Merkspecialist in Opel gespecialiseerd in het repareren, adviseren en onderhouden van uw auto!

Opel service, onderhoud en meer

Ons geschoolde team werkt met veel passie en aandacht aan uw Opel, maar ook ander merk auto. Niet alleen onderhoud, maar ook reparaties, schadeherstel, APK etc. behoren tot onze werkzaamheden. Combineert u een grote onderhoudsbeurt met een APK, dan is de APK keuringstijd bij ons altijd GRATIS!

Opel occasions Zwolle

Wij hebben meer  dan 30 tweedehands Opel, maar ook andere merken op voorraad. Bent u opzoek naar een tweedehands Corsa, Astra, Grandland, Crossland, Zafira, Astra, Insignia, Combo of een van de andere modellen? Bekijk dan snel ons tweedehands Opel aanbod. Ook voor een occasion met garantie zit u bij ons op de juiste plek. Maak gerust een afspraak bij Autobedrijf Ophoff.

Ons Aanbod TOP Merkspecialist aanbod

Ga veilig de weg op

In het onderhoudsboekje van uw Opel kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Autobedrijf Ophoff gaan we de complete checklist af en zorgen dat u weer veilig de weg op kan. Mocht er reparatie of onderhoud nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Inbegrepen bij uw klus

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×