Opel reparatie en onderhoud Vlissingen

Bent op op zoek naar een Opel Merkspecialist in de omgeving van Vlissingen? Dan bent u bij TOP Merkspecialist Autobedrijf Oreel op de juiste plek. Wij zijn als TOP Merkspecialist in Opel gespecialiseerd in het repareren, adviseren en onderhouden van uw auto!

Opel service, onderhoud en meer

Ons  geschoolde team werkt met passie aan uw Opel of ander merk auto. Niet alleen onderhoud, maar ook reparaties, schadeherstel, APK etc. behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van ons up-to-date team. Combineert u een grote onderhoudsbeurt met een APK, dan is de APK keuringstijd GRATIS!

Opel occasions Vlissingen

Wij hebben vele tweedehands Opel modellen op voorraad. Bent u opzoek naar een tweedehands Corsa, Astra, Grandland, Crossland, Zafira, Astra, Insignia, Combo of een van de andere modellen of merken? Bekijk dan snel ons tweedehands Opel aanbod. Bent u op zoek naar een occasion met garantie? Dan bent u ook bij Oreel Vlissingen aan het juiste adres!

Ons Aanbod TOP Merkspecialist aanbod

Ga veilig de weg op

In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Autobedrijf Oreel gaan we de complete checklist af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Inbegrepen bij de klus!

Kom een keer in Zoutelande, de koffie staat voor u klaar.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×