Opel reparatie en onderhoud Helmond

Bekijk onze site

Bent op op zoek naar een Opel Merkspecialist in de omgeving van Helmond? Dan bent u bij TOP Merkspecialist Auto Slegers op de juiste plek. Wij zijn als TOP Merkspecialist in Opel gespecialiseerd, in de meest uiteenlopende wensen aan uw auto.

Opel service, onderhoud en meer

Ons up-to-date geschoolde team vol specialisten werkt met passie aan uw Opel of andere merk auto. Niet alleen onderhoud, maar ook reparaties, schadeherstel, APK etc. behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Combineert u een grote onderhoudsbeurt met een APK, dan is de APK keuringstijd bij ons altijd GRATIS!

Opel occasions Helmond

Wij hebben vele tweedehands Opel modellen op voorraad. Bent u opzoek naar een tweedehands Corsa, Astra, Grandland, Crossland, Zafira, Astra, Insignia, Mokka of een van de andere modellen? Bekijk dan snel ons Opel aanbod. Bent u op zoek naar een occasion met garantie? Dan bent u, ook bij ons aan het juiste adres!

Ons Aanbod TOP Merkspecialist aanbod

Veilig de weg op

In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Auto Slegers gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Inbegrepen bij uw klus!

Wij hopen u graag te verwelkomen bij Auto Slegers uit Boekel!

auto slegers

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×