Opel occasions Veghel

Bekijk onze website

De beste Opel occasions uit Veghel

Wij hebben een zeer ruim tweedehands Opel modellen op voorraad. Bent u opzoek naar een Crossland, Corsa, Astra, Mokka X, Meriva of een van de andere Opel modellen? Bekijk dan ons tweedehands aanbod. Wellicht staat uw droomauto bij Autobedrijf Slegers. Betrouwbare occasions vindt u bij ons! Wij hebben de kennis en expertise in huis om aan elk merk occasion te werken. Ervaar het bij Autobedrijf Slegers omgeving van Veghel.

Ons aanbod

Slegers Boekel

In ons mooie pand vindt u vele kwalitatieve occasions. Dit zijn niet alleen Opel occasions, want wij hebben van zelfsprekend ook andere merken in ons aanbod. Bekijk deze ook gerust! Wilt u daarbij een proefrit maken in een van onze occasions in de regio Veghel? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op voor een afspraak en wij helpen u graag verder. Door onze jaren lange ervaring verzekeren wij u van een passend advies, en zorgen wij er voor dat u met een goed gevoel wegrijd.

TOP Merkspecialist in Opel

Bent u op zoek naar een Opel occasion in Veghel? Als TOP Merkspecialist in Opel helpen wij u graag met het vinden van uw occasion. Ook als u beoogde auto niet in onze showroom staat, gaan wij ons uiterste best doen om deze voor u te vinden. Geef ons de opdracht, en wij voeren deze met plezier uit.

Heeft uw een vraag over een occasion of over iets anders? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op, want Slegers uit de regio van Veghel maakt graag kennis met u!

U kunt ons bereiken op 0492-322601

Voor Opel occasions in Veghel gaat u naar Autobedrijf Slegers uit Boekel

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×