Volvo APK Alphen aan den Rijn

APK aan uw Volvo?

Bij Autobedrijf van Velzen uit de omgeving van Alphen aan den Rijn bent u onder andere voor APK aan uw Volvo aan het perfecte adres. Wij bestaan als bedrijf ruim 50 jaar en zijn al zeker 30 jaar gespecialiseerd in het merk Volvo, en hebben dit bekroond met het TOP Merkspecialisme in Volvo. Het begon allemaal met de Katterug 544 en de Amazon 121. Nu werken we met de jonge en oude modellen van Volvo. Door onze ruime ervaring van verschillende modellen kunt u bij ons terecht met elk type Volvo en helpen wij u, zodat u tevreden ons pand verlaat.

Voor een kwalitatief uitmuntende APK aan uw Volvo in Alphen aan den Rijn gaat u naar Autobedrijf van Velzen. De TOP Merkspecialist in Volvo bij u in de buurt!

 

Andere merken

Rijdt u geen Volvo, maar wilt u uw auto wel APK laten keuren? Bij ons kunt u uw andere merk auto ook met een gerust hart laten keuren!

 

Volvo Alphen aan den Rijn

Autobedrijf Van Velzen, Volvo Merkspecialist in Alphen aan den Rijn heeft een jarenlange ervaring in de het APK keuren en onderhoud van auto’s. Of het nu klassiekers zijn of nieuwe auto’s, Autobedrijf Van Velzen weet u altijd te helpen.

Volvo APK

 

Bekijk onze site

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×