Volvo reparatie onderhoud Leiden

Volvo reparatie onderhoud

Is uw Volvo toe aan reparatie en onderhoud in de omgeving Leiden? Maak vandaag nog een afspraak bij Autobedrijf van Velzen, TOP Merkspecialist in Volvo. Wij bestaan al ruim 50 jaar en zijn al zeker 30 jaar gespecialiseerd in het merk Volvo. Wij werken vooral met de jonge en oude modellen van Volvo, en voeren reparatie en onderhoud uit uitsluitend met originele onderdelen. Door onze ruime ervaring van verschillende modellen kunt u bij ons terecht met elk type Volvo.

Voor Volvo reparatie onderhoud te Hazerswoude Rijndijk gaat u naar Autobedrijf van Velzen!

Onderhoud Leiden

Voor service, onderhoud en APK aan u Volvo bent u bij Autobedrijf van Velzen aan het juiste adres. Heeft u een nieuwe Volvo of een oldtimer? Dat is geen probleem voor de Volvo Merkspecialist in Leiden. We werken met onderdelen die een goede prijs en kwaliteit verhouding hebben, al vele jaren onderhouden we alle modellen van Volvo. Onderhoud en APK voor andere merken is bij ons ook mogelijk, hiervoor is diagnose apparatuur voor aanwezig.

Geen Volvo?

Wees niet getreurd als u geen Volvo heeft. Wij voeren reparatie en onderhoud uit aan alle merken, dus ook bent u welkom met uw Audi, Seat, Toyota of ander merk. Wij voeren onderhoud uit aan alle merken personenauto’s.

Volvo reparatie onderhoud

Bekijk onze site

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×