Hyundai reparatie onderhoud Ridderkerk

Hyundai reparatie en onderhoud

Laat uw auto onderhouden, want dit bespaart kosten! Tijdig, onze voorkeur is jaarlijks, laten controleren en onderhouden, want hier heb je het langste plezier van! Ook zorgt het ervoor dat je veilig kunt blijven rijden, en niets is belangrijker dan dat. Bij Blaak Automotive in Ridderkerk onderhouden wij alle automerken.

In onze garage werken echte vakmensen. Wij hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kunnen we bijna ieder gebrek aan jouw auto verhelpen. Wees niet getreurd wanneer u geen Hyundai heeft, want onze geschoolde en up-to-date monteurs kunnen werken aan alle merken auto’s. Hyundai reparatie en onderhoud rond Ridderkerk, ervaar het verschil van de Merkspecialist!

Neen contact met ons op

Hyundai reparatie onderhoud Blaak Automotive

Blaak Automotive

Bij ons bent u aan het juiste adres voor Hyundai onderhoud en reparatie rond Ridderkerk. Na bijna 25 jaar Hyundai dealer te zijn geweest hebben we het keurmerk TOP Merkspecialist mogen ontvangen voor de uitstekende service, het specialisme in Hyundai en service die wij bieden. Dit keurmerk, TOP Merkspecialist,  hebben we ook voor Kia, maar ook voor alle andere merken en types kun je bij ons terecht. Het zijn de vertrouwde gezichten achter de servicebalie die jou verwelkomen (met een kopje koffie) en onze geschoolde monteurs die jouw auto in topconditie houden.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×