Kia occasions Rotterdam Zuid

Kia occasions bij Blaak Automotive

Onze voorraad telt bijna 100 occasions, maar door ons TOP Merkspecialisme in Kia is merendeel van het aanbod van Kia. Ons team is gespecialiseerd in Kia, daardoor bent u onder andere verzekerd van een uitstekend kwalitatieve occasion. Voor Kia occasions in de buurt van Rotterdam Zuid bent u bij ons aan het goede adres.

We zijn gespecialiseerd in onderhoud van Hyundai en Kia. Maar eigenlijk kun je met alle merken auto’s bij ons terecht. Of het nu gaat om onderhoud, APK, reparaties, airco onderhoud en meer. Wij hebben de specialisten in huis!

Ons aanbod

 

TOP Merkspecialist in Kia

Als TOP Merkspecialist onderscheiden wij ons onder andere door vakkundig en vertrouwd onderhoud. Als Merkspecialist kennen wij alle ins en outs van uw merk auto, en in het bijzonder Kia. Al onze monteurs zijn opgeleid conform de laatste standaard en gebruiken up-to-date testapparatuur waarmee wij vakkundig uw merk auto kunnen repareren en onderhouden. Bent u benieuwd wat de voordelen van TOP Merkspecialist voor u zijn?

Naast perfect onderhouden Kia occasions in de buurt van Rotterdam Zuid heeft u voordelen zoals, lagere tarieven dan bij de dealer, persoonlijke service en meer. Lees alle voordelen hier!

 

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat ten alle tijden voor u klaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×