Kia reparatie onderhoud Rotterdam Zuid

Kia reparatie en onderhoud

Rijdt u een Kia? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor reparatie en onderhoud. Wij zijn officieel TOP Merkspecialist in Kia, dat wil zeggen dat ons gehele team alles weet van uw Kia. Voor kwalitatief uitmuntende Kia reparatie en onderhoud rondom Rotterdam Zuid gaat u naar Blaak Automotive.

 

Heeft u geen Kia, maar wilt u toch een afspraak maken voor reparatie of onderhoud? Geen zorgen, want ook bij ons zit u goed met uw merk auto. Wij werken met alle merken!

Kia reparatie onderhoud Blaak Automotive

Vakmensen

Wij hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kunnen we bijna ieder gebrek aan jouw auto verhelpen. Wees niet getreurd wanneer u geen Kia heeft, want onze geschoolde en up-to-date monteurs kunnen werken aan alle merken auto’s. Kia reparatie en onderhoud rond Rotterdam Zuid, ervaar het verschil van de Merkspecialist!

 

Uw auto is iets speciaals, dat vinden wij ook. In de werkplaats van onze autogarage uw je auto in goede handen voor onderhoud en reparaties. Hierdoor ben u verzekerd dat u nog jaren met veel plezier kan blijven rijden, met behoud van fabrieksgarantie. Veilig. Comfortabel. In alle seizoenen. 

 

Kom langs bij ons, de koffie en ons team staat altijd voor u klaar.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×