Citroën of Peugeot reparatie en onderhoud Hoofddorp

Professionele Citroën en Peugeot Reparatie en Onderhoud in Hoofddorp – Gert de Jong Automobielen

Welkom bij Gert de Jong Automobielen – uw vertrouwde partner voor deskundige Citroën en Peugeot reparatie en onderhoud in Hoofddorp. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw auto in optimale staat te houden. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit, bieden wij u de beste oplossingen voor uw Citroën en Peugeot.

 

Waarom Kiezen voor Gert de Jong Automobielen?

  1. Specialisatie in Citroën en Peugeot: Bij Gert de Jong Automobielen zijn wij gespecialiseerd in Citroën en Peugeot voertuigen. Ons team van ervaren monteurs heeft diepgaande kennis van deze merken en kan elke uitdaging aan.
  2. Geavanceerde Werkplaats: Onze moderne werkplaats is uitgerust met geavanceerde apparatuur en gereedschappen die nodig zijn voor nauwkeurige reparaties en gedegen onderhoud van Citroën en Peugeot auto’s.
  3. Originele Onderdelen: Uw auto verdient de beste zorg. Daarom gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen die zijn goedgekeurd door Citroën en Peugeot, wat de duurzaamheid en prestaties van uw voertuig garandeert.
  4. Transparantie en Klantgerichtheid: Bij Gert de Jong Automobielen staat transparante communicatie voorop. U wordt altijd op de hoogte gehouden van de reparaties en kosten, zodat u met vertrouwen kunt instemmen.

 

Onze Diensten voor Citroën en Peugeot Voertuigen

  • Periodiek onderhoud volgens de voorschriften van Citroën en Peugeot.
  • Diagnose en reparatie van motor- en elektrische systemen.
  • Rem- en remsysteem inspectie en reparatie.
  • Airconditioning service en reparatie.
  • Uitlijning en balanceren van wielen.
  • En nog veel meer.

 

Locatie en Contactgegevens

Onze locatie is:

Lakenblekerstraat 33, 1431 GE Aalsmeer

Neem contact op voor vragen en het plannen van reparaties en onderhoud:

Kies voor Betrouwbaar Citroën en Peugeot Onderhoud

Gert de Jong Automobielen is uw betrouwbare partner voor Citroën en Peugeot reparatie en onderhoud in Hoofddorp. Ons doel is om uw voertuig in topconditie te houden, zodat u kunt genieten van zorgeloos rijden. Breng uw auto naar onze werkplaats en ervaar de hoogwaardige service die u verdient. Uw tevredenheid en uw auto’s prestaties zijn onze prioriteit!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×