Auto Bijlsma

Auto Bijlsma is dé beste plek voor uw Mercedes-Benz!

Auto Bijlsma

Onze website  Occasions

Sinds 2006 zit Auto Bijlsma gevestigd in Surhuisterveen, gemeente Achtkarspelen. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van alle Mercedes-Benz modellen, uiteraard zijn bij ons alle merken welkom.

Wij zijn gespecialiseerd in Mercedes-Benz, maar hebben daarnaast de kennis en ervaring om elk ander automerk te onderhouden. Bij het onderhoud en reparatie van uw auto staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel wat gepaard gaat met een betrouwbare service. Onze monteurs zijn geclassificeerd als 1e monteurs en APK keurmeesters. Wanneer wij bezig zijn met het onderhoud van uw auto kunt u een vervangende auto meekrijgen.

Merkspecialist in Mercedes-Benz

Als TOP Merkspecialist zijn wij gespecialiseerd in Mercedes-Benz. Onze vernieuwde schone werkplaats is uitgerust met de meest up-to-date diagnostische software wat betreft Mercedes-Benz. Alle onderhouds- en overige werkzaamheden worden uitgevoerd met het juiste professionele gereedschap. Dit in combinatie met de expertise en know-how van onze monteurs garanderen wij dat uw auto op de juiste plek behandeld wordt.

Auto Bijlsma biedt u de beste tweedehands auto’s aan in de showroom, maar ook op de voorplaats vindt u een uitgebreide collectie. Voor de huidige occasions voorraad bent u zowel fysiek als online van harte welkom.

 

 

Contact gegevens

06 46060165 info@autobijlsma.nl
Lauwerseweg 18 9231 GR Surhuisterveen Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×