Auto Boekhorst

Auto Boekhorst in Wijchen is dé Mercedes-Benz specialist bij u in de buurt!

Auto Boekhorst

Auto Boekhorst, gevestigd in Wijchen, heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het onderhoud, reparatie en de verkoop van Mercedes-Benz. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties van uw personenauto en lichte bedrijfswagen maar natuurlijk ook voor uw APK.

Onze website  Occasions

Merkspecialist in Mercedes-Benz

Wij als Auto Boekhorst maken deel uit van de Merkspecialisten in Mercedes-Benz. De jarenlange ervaring heeft er aan bijgedragen dat wij een expert op het gebied zijn van Mercedes-Benz, maar ook andere merken. In onze moderne werkplaats wordt u zo goed mogelijk geholpen geadviseerd door ons ervaren team bestaande uit vakmensen. Gezamenlijk wordt er aan het doel gewerkt dat u zo snel mogelijk weer op de weg bevindt. U zal niet voor voor verassingen komen te staan, enkel heldere klare taal!

Onze passie: Oldtimers

Ons heeft een passie voor oude auto’s. In het speciaal zijn dit Mercedes-Benz klassiekers. Ook voor onderhoud en reparatie aan deze auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Twijfel niet en neem gerust contact op met ons en informeer naar wat wij voor uw Mercedes-Benz kunnen betekenen.

 

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×