Auto Center Piet Ooms

Auto Center Piet Ooms is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in Toyota. Bij ons kunt u dan ook terecht voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte Toyota en voor al uw onderhoud.

Uiteraard kunt u ook met andere merken en type auto’s bij ons terecht.

Auto Center Piet Ooms

Als BOVAG gecertificeerd bedrijf bieden wij u betrouwbaarheid en zekerheid. Ons team weet waar het mee bezig is en biedt u altijd de juiste service en klantvriendelijkheid. Kortom, uw auto is bij ons in goede handen.

 

Historie

Auto Center Piet Ooms is opgericht door Piet Ooms. Nadat Piet achttien jaar gewerkt heeft bij Toyota-dealer Wim van der Gaag besloot hij om in 1987 voor zichzelf te beginnen aan de Emmastraat in Vlaardingen. Wegens ruimtegebrek volgde al snel een showroom in een pand aan de overkant.

Na 10 jaar  werd de ruimte in de twee panden toch echt te beperkt. Op 6 februari 1998 werd dan ook de huidige locatie aan de Taanderijstraat in gebruik genomen. Op onze huidige locatie beschikken wij over een ruime showroom en een moderne werkplaats.

 

Het team
Oprichter Piet Ooms is nog steeds werkzaam in het bedrijf. Vanaf de oprichting wordt hij bijgestaan door monteur Stefan. Hij is al  30 jaar werkzaam in ons bedrijf. Ook de zoon van Piet, Edwin, is al ruim 22 jaar onderdeel van het team. Het team wordt gecompleteerd door Nick die al 13 jaar bij ons in dienst is.

Auto Center Piet Ooms staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit blijkt wel uit het feit dat onze collega’s al zo lang bij ons in dienst zijn. Wij houden van persoonlijk contact en laten u niet graag wachten.

Kennismaken met ons? Kom gerust eens langs. U bent van harte welkom voor een kop koffie en aanvullende informatie.

 

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×