Auto Citrus

Sinds 1984 is Auto Citrus gevestigd In Den Haag als een universeel garagebedrijf.

Auto Citrus

Uiteraard kunt u bij Auto Citrus ook terecht voor de wettelijke verplichte APK keuring, airco service, uitlijnen, banden en de opslag van deze banden. Kortom alles om uw auto veilig en betrouwbaar op de weg te houden. Ook voor complexere storingen kunt u bij ons terecht omdat wij beschikken over een hele reeks uitlees- en dealerapparatuur om alle diagnoses snel te kunnen stellen.

Occasions

Voor een betaalbare en betrouwbare occasion kunt u gerust een kijkje nemen bij ons tweedehandsaanbod. Als uw gewenste merk of type er niet bij staat, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk om de juiste auto voor u te vinden.

TOP Merkspecialist biedt u de voordelen van een grote organisatie met de betrouwbaarheid die u als klant gewend bent bij uw favoriete specialist. Zo profiteert u van scherpere tarieven zonder in te leveren op de persoonlijk service en deskundigheid. Samen staan we sterk en bent u in staat om altijd in de buurt een vertrouwde specialist te vinden. Bekijk direct wie uw Merkspecialist is!

Wij onderscheiden ons door vakkundig en vertrouwd onderhoud. Als Merkspecialist kennen wij alle ins en outs van uw merk auto. Al onze monteurs zijn opgeleid conform de laatste standaard en gebruiken up-to-date testapparatuur waarmee wij vakkundig uw merk auto kunnen repareren en onthouden.

Voordelen van TOP Merkspecialist

  • Gespecialiseerd in uw merk
  • Uitstekende service
  • Scherpe prijzen
  • Betrouwbare occasions

Contact gegevens

070-3239511 info@autocitrus.nl https://www.autocitrus.nl/
Sinaasappelstraat 177/179 2564 EP Den Haag Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×