Auto De Groot

Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot, Citroën of een ander merk, een goede occasion, of heeft uw auto onderhoud of een reparatie nodig, dan bent u bij Auto de Groot aan het juiste adres.

Auto De Groot te Oudheusden is gespecialiseerd in de merken Peugeot & Citroën. Wij zijn met trots PCA en TOP Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën maar zijn opgeleid om alle merken auto’s uitmuntend te kunnen onderhouden. Als PCA Merkspecialist kunnen wij alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie. Auto De Groot in Oudheusden staat altijd voor u klaar.

Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot, Citroën of een ander merk, een goede occasion, of heeft uw auto onderhoud of een reparatie nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, voor al deze services en meer kunt u bij ons terecht. Wij bieden kwaliteit voor een scherpe prijs.

Bekijk ons online occasions aanbod of bezoek ons in Oudheusden. De koffie staat klaar en wij geven u graag het warme gevoel dat hoort bij onze slogan:  PCA: gewoon goed!

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×