Auto Douma

Auto Douma, TOP Merkspecialist in Volkswagen, Audi, Seat & Skoda! Hét adres in Leeuwarden en omgeving

Auto Douma

Auto Douma is een universeel autobedrijf waar u met elk merk terecht kunt voor alle werkzaamheden. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in alle soorten reparaties, klein & groot onderhoud en diagnose stellen. Echter zijn wij specialist in VAG. Daarnaast kunt u nog bij ons terecht voor APK, Airco-service & onderhoud en kunnen wij u voorzien van mobiliteits-service in heel Europa. Zo hoeft u nooit meer met gespannen zenuwen de weg op.

Onze website  Occasions

Occasion verkoop

Naast onze uitgebreide werkplaats bieden wij een variërend occasion voorraad aan van alle merken. Door contacten in zowel binnen- al buitenland hebben wij toegang tot een zeer grote markt van o.a. dealer, ex-lease en andere kwaliteit occasions. Via de website heeft u zicht op alle voertuigen die door ons worden aangeboden nadat ze van top tot teen door ons zijn geïnspecteerd. Auto Douma bied u kwaliteit!

Meer informatie?

Wenst u nog meer informatie over het bedrijf, over een bepaalde dienst die wij verlenen of over een occasion? Dan kunt u altijd vrijblijvend en ten allen tijde contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Contact gegevens

058-8448655 info@autodouma.nl https://www.autodouma.nl
Uiterdijksterweg 2 8931 BM Leeuwarden Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×