Auto Janssen Echt

Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij Auto Janssen aan het juiste adres.

Welkom

We zijn een klein bedrijf, al sinds 1979 gelegen in het centrum van Echt. In de regio staan wij niet alleen bekend om onze goede service voor uw auto maar zeker ook om onze aandacht voor de klant. Ons team, gespecialiseerd in Citroën en Peugeot, bestaat uit Richard, Frank en Jeroen; opgeteld ruim 100 jaar aan ervaring!

Wij kennen onze klanten allemaal en wanneer uw auto mankementen vertoont, legt u het probleem direct voor aan degene die aan uw auto zal werken.

Auto Janssen te Echt is gespecialiseerd in het merk Peugeot & Citroën en aangesloten bij de garageformule PCA en TOP Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Wij hebben altijd een regelmatig wisselend aanbod occasions op voorraad. Samen met ruim 120 andere Merkspecialisten bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen, echter zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij staan altijd voor u klaar! Wij van Auto Janssen in Echt zijn u graag van dienst voor de meest uiteenlopende servicewensen. Daarnaast werken wij veel met een zoekopdracht waarbij wij voor u de juiste occasion zoeken.

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×