Auto Koese

Dé autospecialist van Zuid-Holland, Zeeland en Brabant.

Auto Koese is al jaren dé autospecialist in de regio. Voor zowel de aanschaf van auto’s als voor het onderhoud van uw auto kunt u bij ons jonge en enthousiaste team terecht. Auto Koese heeft vier showrooms gevestigd te Sommelsdijk, Sint-Annaland, Nieuwe Tonge en Etten-Leur, een groot autoservicecentrum en een schadeherstelcentrum.

AutoKoese-direct

AutoKoese-direct is onze online webshop, waarin u veilig en transparant uw auto kunt kopen. De snelheid van digitaal, gecombineerd met het vakkundige oog van onze professionals en de servicestandaard die u van ons gewend bent!

Private lease

Ook levert Auto Koese voordelige operational en private lease, volledig gericht op service en ontzorging. Vanaf 189,- euro per maand least u al uw volgende auto.

Service

Alle auto’s worden voor levering volledig nagelopen door ons ervaren team van monteurs. Daarnaast poetsen wij de auto en reinigen wij deze van binnen volledig, zodat de auto bij aflevering zowel technisch als optisch in perfecte staat verkeert.

Wij geloven in het leveren van service. Wanneer u uw auto heeft aangeschaft bij Auto Koese, dan kunt u uw dealerpas aanvragen. Zonder zorgen de weg op met Europese Pechhulp, gratis zomer-en wintercheck, APK’s en ster- en bandreparatie voor maar 49,- euro per jaar.\

Schade Garant. Laat ons uw zorgen uit handen nemen

Wij zijn een geregistreerd Schadegarant herstelbedrijf. Dat betekent dat wij de volledige afhandeling van uw schade uit handen nemen, ook het papierwerk. U heeft altijd vier jaar garantie op het herstel, krijgt een verlaagd of geen eigen risico, vervangend vervoer en reparatie zonder tussenkomst van expertise.

Unieke modellen voor de beste prijs

Auto Koese handelt alleen in de beste occasions en showroommodellen van dealers over heel Europa. Daarom hebben we geen standaard voorraad. Claim uw favoriete model direct online of neem contact met ons op.

Contact gegevens

0187-611662 info@auto-koese.nl https://www.auto-koese.nl/
Sperwer 2 a 3245 DK Sommelsdijk Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×