Auto Reijrink

Auto Reijrink, gespecialiseerd in Toyota.

Bij Auto Reijrink te Diessen bent u altijd welkom. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om onderhoud of om aanschaf van een occasion of een nieuwe auto.

Onze website Plan uw APK

Auto onderhoud Diessen

Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de autoverzekering, autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s. Bij Auto Reijrink behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht voor onderhoud aan  uw nieuwe auto. Onze klanten (1150+ beoordelingen) beoordelen ons met maar liefst een 9,4!!

Ruim aanbod occasions

Bij Auto Reijrink hebben wij altijd +- 15 tweedehands auto’s op voorraad. Ons bedrijf is gevestigd aan de Julianastraat 53 in Diessen en beschikt over een fullservice werkplaats. Hier onderhouden en repareren wij alle merken auto’s en bedrijfswagens, verzorgen we sterreparaties, bouwen we alle moderne apparatuur in qua telefonie, alarmsystemen, navigatie of audio en herstellen en onderhouden we aircosystemen. Vanzelfsprekend behoren APK-keuringen eveneens tot het standaardpakket. Ook handelen we schaderegelingen met verzekeringsinstanties perfect af. Ook voor aankoop en inruil van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×