Auto Rutten

Auto Rutten, uw vaste waarde in Wijchen en omstreken.

Wanneer u onderhoud laat uitvoeren door Auto Rutten hanteren wij vaste prijzen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Anderzijds zullen wij u van tevoren aangeven en overleggen wat nodig is en wat de kosten zijn. U kunt bij ons ook zonder afspraak terecht van maandag t/m vrijdag voor o.a. vervangen van een lampje, ruitenwissers en bijvullen van Ad Blue.

Na onderhoud wordt U auto altijd gratis gewassen dat is een extra service wat wij u te bieden hebben.

Auto Rutten occasions

Autobedrijf Rutten is een vaste waarde in Wijchen en omstreken. Onze ervaring biedt u voordelen van een up to date kennis en deskundigheid op het gebied van verkoop, onderhoud en APK. Om de ervaring te proeven van onze persoonlijke service nodigen wij u uit in onze showroom. Wij bieden een goed aanbod van jong gebruikte auto’s met uiteraard BOVAG garantie. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom te Wijchen!

Van onderhoudsbeurt tot APK, airco controle en private lease, van snel service tot garantie, bij ons vinden we de oplossing die bij u past.
Veelzijdigheid, service gerichtheid en een natuurlijk goede prijs.

Onze website Plan uw APK

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×