Autobedrijf de Wildt

Uw Merkspecialist in Toyota voor de omgeving Nieuw-Vennep

Welkom bij Autobedrijf de Wildt, Merkspecialist in Toyota te Nieuw-Vennep. Woont u in Nieuw-Vennep of omstreken en bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Toyota / Lexus? Heeft uw Toyota / Lexus onderhoud nodig? Dan bent u bij Autobedrijf de Wildt al meer dan 65 jaar aan het juiste adres. Uw Merkspecialist  te Nieuw-Vennep, de Toyota en Lexus specialist! Onze medewerkers staan graag voor u klaar en geven u graag het warme gevoel dat hoort bij onze slogan: Waar service nog echt is!

Onze website Plan uw APK

Wij zijn al meer dan 65 jaar een vertrouwd adres voor uw auto en zijn gespecialiseerd in het merk Toyota, maar naast dit specialisme richten wij ons ook op andere Japanse automerken en zijn dus de specialist in Japanse auto’s. Hiermee positioneren wij ons iets breder op de markt van onderhoud, reparatie en schadeherstel van de volgende merken:

  • Honda
  • Mazda
  • Daihatsu
  • Nissan
  • Subaru
  • Lexus
  • Mitsubishi
  • Suzuki

Het belangrijkste blijft, dat wij in Toyota gespecialiseerd zijn, maar dat eigenaren met een auto van een ander Japans merk ook prima bij ons terecht kunnen. Onze technici zijn allround geschoold, onze apparatuur is universeel en multi-inzetbaar en dus ook toepasbaar voor de andere merken. Uiteraard overleggen wij met de klant op welke wijze wij de auto repareren. Dat kan met originele onderdelen van het merk zelf, maar ook met universele onderdelen van een prima kwaliteit. Waar wij verder het onderscheid willen maken, is met onze aanpak.

 

Contact gegevens

0252 - 672515 info@autodewildt.nl https://www.autodewildt.nl
Venneperweg 389 - 391 2153 AA Nieuw Vennep Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×