Autobedrijf Het Ambacht

In onze showroom staan mooie complete occasions. Ervaar Het Ambacht!

Doen waar je goed in bent. Daar staat Het Ambacht uit volledig achter! Zodoende hebben Gouwenaar Ries Kraan en zijn compagnon Chris van Winden gekozen voor het opstarten van een eigen autobedrijf. Met meer dan 40 jaar ervaring is het dan ook terecht dat wij ons zelf Mercedes-Benz specialist noemen. Naast onderhoud en reparatie aan uw Mercedes-Benz kunt u bij ons ook terecht met een ander merk auto. Hier helpen wij u ook zo goed mogelijk weer de weg op.

Onze website Occasions

Specialist in Mercedes-Benz

Wij maken deel uit van de Mercedes-Benz Specialisten Groep, ook wel MBSG genoemd. Al deze aangesloten verenigingen zijn stuk voor stuk specialisten in Mercedes-Benz. Deze vereniging werkt al vanaf 2008 in een landelijk verband met elkaar samen en regelt  hun monteursopleidingen bij de branche opleidingsinstituten, of trainingen bij onze toeleverancier, of MBSG trainingen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met officiële Mercedes-Ben uitleesapparatuur. Zo houden wij ons strikt aan de Mercedes-Benz fabrieksvoorschriften.

Wij bieden u garantiebehoud, u bent verzekerd van een goede een betaalbare service en doen simpelweg wat wij beloven.

Graag tot ziens bij Autobedrijf Het Ambacht!

 

Contact gegevens

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×