Autobedrijf Jan Bakkes b.v.

Bij deze Merkspecialist in Toyota van het eerste uur bent u aan het goede adres voor de aankoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

Onze website Plan uw APK

Autobedrijf Jan Bakkes b.v.

Het in Toyota en Daihatsu gespecialiseerd autobedrijf Jan Bakkes b.v. in Posterholt heeft succes te danken aan een voortdurende verbetering van de service. Een aan pak die perfect aansluit bij “kaizen”, de Japanse werkwijze die wordt toegepast in de Toyota fabrieken.

Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring in Midden-Limburg en een gedegen reputatie opgebouwd bij onze klanten. Bij deze Toyota specialist van het eerste uur bent u aan het goede adres voor de aankoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

Maar ook voor een perfecte service, inclusief schade-afwikkeling, leasing, financiering en vakkundig onderhoud. Dat is algemeen bekend. Niet zo bekend is dat Autobedrijf Jan Bakkes b.v. in de dagelijkse praktijk eigenlijk de Japanse aanpak van “kaizen” toepast.

“Kaizen” betekent: voortdurende verbetering door samenwerking en het terugdringen van verspilling. Daarbij wordt gestreefd naar de hoogste kwaliteit, lage kosten en levering op tijd.

Merkspecialist in Toyota

Als lid van VETOS zijn wij gespecialiseerd in het merk Toyota. Onze monteurs zijn kwalitatief goed opgeleid om uw auto snel weer de weg op te krijgen. Bij VETOS zijn maar liefst 120 verschillende leden aangesloten. Zo beschikken wij over een groot netwerk en kunnen altijd wat voor u betekenen.

Maak gerust een afspraak en kom langs in onze showroom in Posterhold. Tot snel!

Contact gegevens

0475402444 info@auto-bakkes.nl https://www.auto-bakkes.nl
Roermondseweg 16 6061 GB Posterholt Nederland
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×